CORONA REGELS

Corona regels, tegenwoordig ontsnapt niemand daar aan. En een ieder dient zich om verspreiding te voorkomen er aan te houden!

handen schudden verbod
Normaal schud ik u de hand. Helaas nu niet.
  • Er worden geen handen geschud.
  • Tijdens het bezoek dragen wij beide mondmaskers!
  • Gebruik van de wc is niet toegestaan.
  • We houden zoveel mogelijk afstand.
  • Mocht je verkoudheid, griep, koorts, hoesten of niet lekker zijn, Meld je af!! Ben je de afgelopen 2 weken voorafgaand aan de afspraak in contact zijn geweest met een corona patiënt, meld je af en maak een nieuwe afspraak.
  • Hou je aan de tijd, kom niet al te vroeg en niet te laat. Ik wil zo min mogelijk cliënten elkaar laten kruizen en ik heb tijd nodig om de praktijkruimte na elke cliënt te reinigen.

Door samen ons zo goed mogelijk aan de regels te houden blijven we beide gezond! Daarom heb ik, mede in opdracht van ProVoet en de overheid een aantal regels opgesteld. Het zijn geen moeilijke regels en een ieder die zijn/haar verstand gebruikt doet dit ook in het dagelijkse leven. Ik wil graag gezond blijven zodat ik zo lang als mogelijk en als toegestaan is kan blijven werken. Uw gezondheid staat bij mij ook zeer hoog. Dus om besmettingen te voorkomen hanteer ik deze regels. Ik behandel ook een aantal cliënten die wel een hoger risico hebben op het oplopen van het virus. Ook deze cliënten wil ik zo veel mogelijk als ik kan beschermen!

Mocht u zich toch bezwaard voelen bij deze regels of zich bedenken dat u zich niet aan deze regels wilt houden dan verzoek ik u vriendelijk weer weg te gaan of om geen afspraak te maken.

Cliënten waarvan ik weet dat deze gezondheidsredenen hebben kan en mag ik ontheffing verlenen binnen de praktijk van deze regels.

Dank voor uw begrip!

Meer informatie omtrent corona regels vind u op het RIVM