HFL Verzorgingslijn

Marions Pedicure Praktijk Almere HFL Verzorgingslijn

 

Ik heb gekozen voor HFL omdat ik hier zelf als klant ook tevreden over ben. Zelf heb ik een vrij droge huid en door dit regelmatig in te smeren is dit al enorm verbeterd. In de praktijk gebruik ik voornamelijk de Dermoleen crème.

Dit is een vochtinbrengende crème die je dagelijks kan gebruiken.

Marions Pedicure Praktijk Almere HFL Verzorgingslijn alle huidtypes
voor alle huidtypes

Voor de zeer droge huid kan je de dermoleen crème van HFL combineren met de Roselan Balm. Deze laatste is een intensief werkend product vooral voor huidschilfers en kloofjes. De crème dringt diep in de huid door waardoor niet alleen de bovenste laag hersteld word maar ook de 2e laag in de huid.

Fresh legs van HFL is bevorderend voor de bloedsomloop en daardoor word de bloedsomloop bevorderd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze gel werkt actief bij kramp, wintervoeten, spierpijn, vermoeide benen of zonverbranding. Tevens kan deze gel gebruikt worden bij steunkousen!

Marions Pedicure Praktijk Almere HFL Verzorgingslijn bloedsomloop bevorderend
Bloedsomloop bevorderend!

De solution spray van HFL is DE oplossing voor schimmelinfecties die voorkomen op het hele lichaam. Bij schimmelnagels adviseer ik om 2x daags de voeten te sprayen. De spray dringt snel door in de huid en pakt daar de schimmel aan.

Marions Pedicure Praktijk Almere HFL Verzorgingslijn Schimmelnagel schimmelinfecties
Bij schimmelinfecties

Het nieuwste paradepaardje is de Dermo Dry van HFL. Dit is het product tegen zweetvoeten en nare luchtjes. Het is een kuur van 14 dagen en bij gebruik van 2 x daags zult u al resultaat merken in 3 tot 10 dagen!!

Uiteraard zijn bovenstaande producten bij mij in de salon te verkrijgen.

Kijk voor alle producten in het uitklapbare gedeelte van deze pagina.Marions Pedicure Praktijk Almere HFL Verzorgingslijn Schimmelnagel