Schimmel en kalknagels

Schimmel & kalk nagels

Twee verschillende namen, één aandoening. Belangrijk is om dit zo snel mogelijk te laten behandelen. Hoe eerder U erbij bent, hoe sneller U ervan af kan zijn. Mede doordat een schimmel besmettelijk is, is het van belang dat U samen met Uw pedicure dit behandeld.

Marions Pedicure praktijk almere schimmelnagel behandeling

Er zijn overal schimmels om ons heen, goede schimmels maar helaas ook slechte schimmels. En hoe wij aan schimmelnagels komen is niet altijd na te gaan. Het kan zijn dat uw weerstand net iets minder is waardoor u vatbaarder bent.

Een schimmelnagel wordt in de medische wereld een mycosenagel genoemd. Het begint vaak aan de rand en maakt de nagel dik doordat het de lengtegroei remt en laat het verkleuren naar witgeel, bruin of zelfs groen.

Samen kunnen we dit behandelen. Door regelmatig uw nagel dunner te laten maken, goed ontsmetten en eventuele aanvullende methodes.

Het is belangrijk zo snel mogelijk een afspraak te maken bij uw pedicure voordat de schimmel zich verder uitbreidt. Ik kan u goede adviezen geven om gezamenlijk dit probleem op te lossen!

Ik kan u meerdere adviezen geven en kan producten leveren die een goede bijdrage leveren aan het bestrijden van een schimmel/kalknagel.

Schimmel ziet er vaak gelig uit en laat de nagel veelal brokkelen. Dit is vaak een vervelend gezicht en veel cliënten willen dit graag verbergen. Ik kan in overleg met u kijken wat de mogelijkheden voor uw nagels zijn en eventueel een sculpture gel aanbrengen op de beschadigde nagel. Hiermee kunnen we de nagel er weer “netjes” laten uitzien.