Nagelregulatie voor problemen

Nagelregulatie voor probleemnagels is het aanpassen van de nagel. Wat heeft dit voor nut?

Als u last heeft van een tunnelnagel, geheel of gedeeltelijk, kan ik met een segment uw nagel corrigeren. De segmenten maak ik op maat van uw teen en dit plaats ik onder de nagel. Het geheel maak ik vast met acryl (gelacy) waardoor uw nagel gedwongen word anders te groeien.

segment geplaatst onder de nagel

Doet dit pijn?

Ik zal niet zeggen dat dit pijnloos is! Maar de pijn is goed te verdragen en zeker als u daarna het resultaat ziet en vooral voelt!

Zoals je ziet is het nagelbed verbreed. De nagel is in een positie vastgezet zodat deze recht kan groeien. Dit moet uiteraard wel gemonitord worden en elke 8 weken vervangen. De acryl nagel groeit gewoon mee.

Hoelang duurt de behandeling?

Dat is moeilijk te zeggen, geen teen is hetzelfde net als de cliënten. De behandeling begint met een basisbehandeling. Hierin worden de mogelijkheden bekeken en besproken. Aan de hand hiervan kan ik een schatting geven.

Hoeveel kost dit?

Tijdens het bespreken van het plan geef ik een tijd op. Per 15 minuten reken ik €17.50. Dit is inclusief maken en plaatsen van de acrylnagel en exclusief overige behandeling zoals een basisbehandeling.

Deze techniek is ook zeer geschikt voor zogenaamde traumanagels. Dit zijn nagels die door een ongeluk (stoten, beknelling of schimmel) gedeeltelijk weg zijn en niet meer goed kunnen groeien over het nagelbed. Neem ook een kijkje op de pagina traumanagels.

Nagelregulatie bij een traumanagel

Wilt je meer weten? Boek dan een afspraak voor een basisbehandeling en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Snel een afspraak boeken? Bel mij op nummer 0627123688. Zo krijg ik meteen de juiste informatie en kunnen we een afspraak maken.