Over Mij

Een pedicure, dat ben ik!

Marion's Pedicure Praktijk Almere Voetzorg Schimmelnagel Likdoorn behandelingen
Marion’s pedicure praktijk

Ik ben Marion Verheijen, getrouwd en trotse moeder van 2 zonen.  En een hele trotse oma!                        

Ik ben altijd gefascineerd geweest in de medische wereld.

Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en ben de opleiding voor pedicure gaan volgen via IMKO

Deze onderwijsinstelling werkte samen met PRO VOET, de branche organisatie voor pedicuren.

klik hier om naar de site van ProVoet  https://www.ProVoet.nl/ te gaan.

Het was voor mij belangrijk om voor mijzelf een goede opleiding voor pedicure te nemen. Ik vind het te belangrijk om niet zonder gedegen opleiding dit beroep uit te oefenen. In 2020 ben ik ook manicure geworden. Het leek mij niet zo leuk maar naar de cursus volbracht te hebben ben ik er toch enthousiast over geworden. En het is een mooie aanvulling op de pedicure behandelingen.

Ik zou U graag willen ontvangen in huiselijke sfeer met een professioneel ingerichte praktijkkamer.

Dit is toegankelijker dan een aparte salon en zo kan ik ook goede kwaliteit bieden voor een redelijke prijs.

Open en eerlijk is één van mijn kernwaarden. Zo zal ik ook richting u zijn. Een eerlijke behandeling is belangrijk zodat u weet waar u aan toe bent.

Ik ben druk bezig mij te specialiseren in mycose. Dit zijn schimmels. 1 op de 4 mensen wereldwijd heeft te maken met schimmelnagels. Dit is erg vervelend voor veel mensen. Ik volg speciale cursussen die hiermee te maken hebben en heb dan ook verschillende behandelmethodes. 

Ook werk ik volgens de HAM (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu) waardoor het voor u duidelijk is dat ik veilig werk. De instrumenten die ik gebruik worden altijd na gebruik grondig gereinigd en gedesinfecteerd waardoor kans op kruisbesmetting uitgesloten is.

Maar ook dat ik mijn materialen op de juiste manier verwerk. Dit geld zeer zeker ook voor het afvalmateriaal!

actiefoto..

Manicure dat ben ik ook!

In 2020 heb ik een cursus manicure gevolgd. Tijdens pedicure behandelingen kwam naar voren dat er een aantal cliënten hier behoefte aan hadden. Eerst zag ik er wel tegen op maar ik vind het enorm leuk om ook die ledematen er verzorgd uit te laten zien. Ook al betreft het een basis behandeling je ziet meteen resultaat! En ook met de manicure behandelingen maak ik gebruik van goede producten die van een zeer goede kwaliteit zijn. Want ook hierbij wil ik alleen het beste voor mijn cliënten.

Graag tot snel!