Contact gegevens

CONTACT GEGEVENS VOOR MARION’S PEDICUREPRAKTIJK.

contact gegevens van mijn praktijk:

  • Lofotenweg 52 (ingang aan achterzijde!)
  • 1339 SZ Almere buiten eilandenbuurt
  • 06-27123688
  • info@marionspedicurepraktijk.nl

Openingstijden gedurende de week:

  • Dinsdag tot en met donderdag 10.00 tot 12.00 13.00 tot 16.00 19.00 tot 21.00
  • Vrijdag 11.00 tot 12.00 13.00 tot 16.00 19.00 tot 21.00
  • Zaterdag (even weken) 0.900 tot 13.00

Tijdens een behandeling neem ik geen telefoon op. U kunt altijd een bericht achterlaten of via whatsapp een bericht sturen. Spreekt u de voicemail in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Buiten openingstijden ben ik telefonisch niet te bereiken!

In de even weeknummers is de praktijk op zaterdag geopend.

In de oneven weeknummers is de praktijk op zaterdag gesloten. Omdat een jaar wel eens 53 weken heeft kan dit per jaar verschillen!

Vakanties

Mijn vakanties staan online in de agenda. Daarom plaats ik in de weken voorafgaand hieraan berichten via facebook en Instagram.


Bij verhindering van uw afspraak 24 uur van tevoren kosteloos afmelden.
Als u het niet verschijnen op de afspraak zonder tijdige afmelding dan ben ik genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen. Als u te laat bent wordt deze tijd van de behandeltijd af getrokken. Langer dan 15 minuten te laat? Dan vervalt de afspraak en dient u de geboekte behandelprijs te betalen. Dit alles kunt u terugvinden in de algemene voorwaarden van Marion’s PedicurePraktijk.

Omdat de praktijk aan de achterzijde is kunt u het beste in de Terschellingstraat parkeren.

Overdag is hier vaak genoeg ruimte maar ‘s avonds is het vaak een zoekplaatje. Houdt daar dus rekening mee dat u de tijd neemt om een plekje te vinden en op tijd kunt zijn!

Het openbaar vervoer is ook in de buurt. Zo is op 2 minuten lopen de bushalte Eilandenbuurt Noord. Hier stopt de M7 van de richting Oostvaarders en vanuit de richting van Almere-Buiten. Het treinstation Oostvaarders is op een kleine 10 minuten lopen.

Hoe kunt u mij persoonlijk bereiken voor vragen?

Via telefoonnummer 06-27123688 kunt u gemakkelijk bellen. De WhatsApp is hier ook op geïnstalleerd. Deze laatste is vaak wel de snelste manier dat ik reageer. Ook kunt u een mail sturen naar info@marionspedicurepraktijk.nl. Via facebook kunt u zowel bellen als een persoonlijk bericht sturen. Alle binnengekomen berichten probeer ik altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Het gebeurt nog wel eens dat als ik in een behandeling bezig ben, de telefoon gaat. Ik neem bijna altijd op. Zie ik een, bij mij bekend nummer in mijn telefoon verschijnen dan vraag ik of ik u straks mag terug bellen. Beantwoorden van alle meldingen doe ik uitsluitend tijdens openingstijden!

Neem ik niet op maar wilt u wel terug gebeld worden, spreek dan mijn voicemail in.

Direct reserveren? klik dan hier

UITERAARD HOOP IK U SNEL TE VERWELKOMEN IN MIJN PRAKTIJK!

Marion’s PedicurePraktijk

KvK nummer: 68710453