Mannen

speciaal voor Mannen!

De meeste mannen denken helaas nog steeds dat de pedicure is om nageltjes te lakken. Maar uit de praktijk blijkt dat heel veel mannen last hebben van eelt, likdoorns en kloven.

De campagne van ProVoet van 2018 is: Schaam jij je voor je voeten?

Schaam jij je voor je voeten?

Er zijn maar weinig mensen die hun voeten “mooi” vinden. En op elke voet is wel iets aan te merken. Daarvoor hoeft U  geen schaamte te hebben. U kan er namelijk wel iets aan doen! Een goede pedicure kan U hierbij helpen. Maak daarom snel een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden via deze link.

 

Doe hier een gratis voetencheck om te kijken hoe Uw voeten er bij staan.

 

eelt verwijderen bij mannen
slijptol of eeltfrees?

Last van eelt?

Eelt is een reactie van de huid op extra druk bijvoorbeeld door verkeerd schoeisel. Overmatige eeltvorming kan tot likdoorns leiden en tot kloven.

Deze man heeft te lang gewacht met een afspraak te maken.

De pedicure kan door dit regelmatig voldoende weg te halen voor verlichting zorgen. Zelf kunt u zorgen voor goede schoenen en regelmatig insmeren van uw voeten met een hydraterende crème zoals de dermoleen van HFL.

 

schimmelnagel behandelen bij mannen

Staalborstel of nagelfrees?Meer dan een kwart van alle mannen in Nederland heeft 1 of meerdere schimmelnagels. Deze minder aantrekkelijke nagels gaan niet vanzelf over en worden weg gestopt in schoenen en sokken. Een groot misverstand is dat het komt door slechte hygiëne! En het gaat vanzelf wel weer over….. NEE, helaas is dat laatste ook niet het geval.

De pedicure kan de nagel dunner maken en diverse adviezen geven voor verbetering. Zelf is het belangrijk dagelijks (liefst zonder zeep) uw voeten te wassen, wollen of katoenen sokken te dragen en elke dag schone sokken aan te trekken.

Door schimmel kan de nagel gaan brokkelen. De meeste mensen schrikken daar best wel van. Mocht dit gebeuren dan heb ik ook hiervoor een oplossing. Met een speciale gel kan ik de nagel repareren en zolang er nog maar een klein randje zit van de originele nagel zelfs een nagel reconstrueren! Onderstaande foto is uiteraard van een dame en niet het gevolg van een schimmel maar het geeft het eindresultaat goed weer.

Beschadigde nagels
Gerepareerde nagels

 

Om kort te gaan kan de pedicure iets voor mannen betekenen. Door uw voeten goed en regelmatig te laten behandelen zult u veel langer zonder pijnklachten kunnen lopen en werken.

Door duidelijk te zijn over wat ik als pedicure tijdens de behandeling en door adviezen te geven over de verzorging van uw voeten kunnen wij er samen voor zorgen dat u beter en lekkerder gaat lopen.

En zolang de voorraad strekt krijgt u het speciale klusboekje van Provoet erbij cadeau!