Mannen

speciaal voor Mannen!

Bijna 40% van mijn klantenbestand is man! De meeste mannen denken helaas nog steeds dat de pedicure is om nageltjes te lakken. Maar uit de praktijk blijkt dat heel veel mannen last hebben van eelt, likdoorns en kloven.

De campagne van ProVoet van 2018 is: Schaam jij je voor je voeten?

Schaam jij je voor je voeten?

Er zijn maar weinig mensen die hun voeten “mooi” vinden. En op elke voet is wel iets aan te merken. Daarvoor hoeft U  geen schaamte te hebben. U kan er namelijk wel iets aan doen! Een goede pedicure kan U hierbij helpen. Maak daarom snel een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden via deze link.

Doe hier een gratis voetencheck om te kijken hoe Uw voeten er bij staan.

eelt verwijderen bij mannen
slijptol of eeltfrees?

Last van eelt?

Eelt is een reactie van de huid op extra druk bijvoorbeeld door verkeerd schoeisel. Overmatige eeltvorming kan tot likdoorns leiden en tot kloven.

Deze man heeft te lang gewacht met een afspraak te maken.

De pedicure kan door dit regelmatig voldoende weg te halen voor verlichting zorgen. Zelf kunt u zorgen voor goede schoenen en regelmatig insmeren van uw voeten met een hydraterende crème zoals de crème die ik hiervoor gebruik van NCM. Deze is uiteraard bij mij te verkrijgen.

schimmelnagel behandelen bij mannen

Staalborstel of nagelfrees?Meer dan een kwart van alle mannen in Nederland heeft 1 of meerdere schimmelnagels. Deze minder aantrekkelijke nagels gaan niet vanzelf over en worden weg gestopt in schoenen en sokken. Een groot misverstand is dat het komt door slechte hygiëne! En het gaat vanzelf wel weer over….. NEE, helaas is dat laatste ook niet het geval.

De pedicure kan de nagel dunner maken en diverse adviezen geven voor verbetering. Zelf is het belangrijk dagelijks (liefst zonder zeep) uw voeten te wassen, wollen of katoenen sokken te dragen en elke dag schone sokken aan te trekken.

Door schimmel kan de nagel gaan brokkelen. De meeste mensen schrikken daar best wel van. Mocht dit gebeuren dan heb ik ook hiervoor een oplossing. Met een speciale gel kan ik de nagel repareren en zolang er nog maar een klein randje zit van de originele nagel zelfs een nagel reconstrueren! Onderstaande foto is uiteraard van een dame en niet het gevolg van een schimmel maar het geeft het eindresultaat goed weer.

Beschadigde nagels
Gerepareerde nagels

Om kort te gaan kan de pedicure iets voor mannen betekenen. Door uw voeten goed en regelmatig te laten behandelen zult u veel langer zonder pijnklachten kunnen lopen en werken.

Door duidelijk te zijn over wat ik als pedicure tijdens de behandeling en door adviezen te geven over de verzorging van uw voeten kunnen wij er samen voor zorgen dat u beter en lekkerder gaat lopen.

Welke behandeling kan je kiezen?

Veel mannen kiezen voor een basis behandeling. Hierbij worden klachten zoals eelt, likdoorns (ook wel eksterogen) en kalk/ schimmelnagels behandeld of verwijderd. Dit is dus de meest voor de hand liggende keuze om te maken. Maar verwen jezelf eens en daarmee ook je voeten. Je kunt ook kiezen voor een scrub om alle dode huidcellen te verwijderen of als je zeer droge voeten hebt een heerlijk voetenmasker. De scrub wordt tijdens een korte zachte massage over de voet en onderbeen toegepast. Het voetenmasker wordt dik aangebracht, werkt een paar minuten in en wordt daarna door middel van een lichte massage op de huid gemasseerd. Beide extra behandelingen bieden je voeten extra zachtheid en een lekker verzorgd gevoel!

Klik hier om direct een afspraak naar jouw keuze te reserveren.