Pedicure behandeling

Pedicure behandeling ofwel behandelingen van de voeten.

Hieronder volgt een korte uitleg van een basis behandeling van uw voeten.

Wat gebeurt er tijdens een basis pedicure behandeling?

  • Uw voeten worden met 70% alcohol gedesinfecteerd. Dit is een huidvriendelijke manier.
  • Ik knip de nagels en werk ze mechanisch af. Zo blijven er geen nare haakjes achter aan de nagel.
  • Ik maak de omgeving van de nagel schoon en kijk of de nagel “vrij” ligt.
  • Ik verwijder overtollig eelt evenals eventuele likdoorns en kloven.
  • De onderkant van de voet wordt mechanisch afgewerkt zodat dit zo glad als mogelijk is.
  • Ik crème uw voeten aan het eind nog even lekker met een verzorgende crème licht masserend in.
Ook dik eelt wordt vakkundig verwijderd.

Aanvullende behandelingen:

Om een wellness gevoel te krijgen kunt u ervoor kiezen de pedicure behandeling uit te breiden met een heerlijke scrub. Deze verwijderd de laatste dode huidcellen en zorgen ervoor dat uw voeten heel zacht aanvoelen. Er zijn 3 soorten scrubs waaruit u kunt kiezen:

Mango – kokos

Lavendel

Dadi’oil

Deze laatste bevat Dadi’oil. Deze olie is in de nagelwereld zeer bekend omdat het de nagel voedt vanuit de matrix. De nagel bestaat uit dode huidcellen, keratine genoemd. Omdat uw voeten altijd zweten verliest het vocht. en droogt uit. Door uitdroging kan het zijn dat de nagel snel scheurt. Deze olie voedt de nagel onder de nagelriem waar er nog levende cellen aanwezig zijn. Een ingewikkeld verhaal waarvoor je eigenlijk de hele nagelopbouw moet kennen. Hoe gezonder de nagel onder de nagelriem ontwikkeld wordt, hoe steviger de nagel zichtbaar wordt. Deze pedicure behandeling met een scrub kunt u enkel in combinatie boeken met een pedicure behandeling!

Ook kunt u kiezen voor een masker voor uw voeten. De voeten worden ingepakt met een zeer voedende en verzorgende crème. Daarna gaat er folie omheen en trekt de crème zo’n 10 minuten in. De crème die nog overblijft wordt licht masserend in de voeten gewreven. Er wordt dan geen afsluitende crème gebruikt.

Afhankelijk van welke aanvullende behandeling u kiest komt het bedrag bovenop de normale pedicurebehandeling. Wilt u beide aanvullingen na de pedicure behandeling komt er dus 2x € 11.00 bij.

Heerlijke scrubs voor zachte voeten!

Keratinebehandeling

Nieuw is een keratinebehandeling. Keratine is een huid en nagel eigen stof. Voeten die erg droog zijn of als extra verwenmomentje wordt er na de behandeling een plastic slof aangedaan met hierin een geconcentreerde keratine masker. Dit werkt een aantal minuten in. De crème die daarna nog overblijft wordt licht in gemasseerd. Dit geeft heerlijk zachte voeten waar je nog een aantal dagen plezier van hebt. U kan deze behandeling boeken onder een scrub of masker en in de praktijk aangeven dat u de keratine behandeling wil. De kosten van deze behandeling is € 11.00

Welke behandeling u ook kiest, uw voeten gaan verzorgt de deur uit!

Direct een afspraak maken voor een pedicure behandeling?

Klik dan hier