HFL Solutionspray & Dadi’oil

De Solutionspray kunt u gebruiken bij een schimmelnagel. Maar ook bij huidschimmels. 

Om schimmels goed aan te pakken is geduld nodig. Schimmels moeten uit de nagel groeien en als je weet dat een nagel van begin tot eind er ongeveer een jaar over doet om te groeien is het logisch dat een schimmel die aan het begin van de nagel zit er dus bijna een jaar over doet om uit te groeien!

Verder moet je ook consequent zijn in de behandeling.

Als er een dag of twee niet behandeld is moet je er rekening mee houden dat je zo’n twee weken terug gaat in de behandeltijd. Het is dus uitermate belangrijk om elke dag de behandeling uit te voeren.

Met de solutionspray is dit vrij makkelijk.

2x daags 1 spray over de voet is voldoende. Wel is belangrijk dat de meeste schimmels van de nagel zijn verwijderd door bijvoorbeeld een pedicure. Deze beschikt over de juiste frees en methode om dit snel te doen, regelmatig controleren hoort hier ook bij.

De werkzame stoffen zijn:

Soduim benzoate, een schimmeldodend anti bacterieel preparaat.

Limonene acid, welke het nagelbed verzacht en de zuurgraad van de huid op peil houd.

Melaleuca atemfolie, ook wel bekend als tea tree oil. Omdat hiervan maar 1% in 50 ml gebruikt word is het veilig te gebruiken door mensen die hiervoor een allergie hebben. Juist doordat het zo’n laag percentage is kan dit geen allergische reactie opwekken.

Panthenol, staat bekend als pro vitamine B5. Het gehydrateerd ben zorgt ervoor dat het nagelbed elastisch is waardoor het nagelbed beter kan groeien.

Hierdoor is het een goede verzorgende spray voor de nagels en huid. Solutionspray kan gebruikt worden over gelakte nagels en over gel sculpturen. Uiteraard verkoop ik dit in mijn praktijk.

Dadi’oil

Dadi’oil is 95% gecertificeerd organisch. Het voedt de nagel van binnen uit. Er zitten 21 essentiële oliën in die de nagelplaat optimaal verzorgen. De olie trekt snel in en voelt daarom niet vet aan. Doordat Dadi’oil de nagel voed, groeit er een gezonde nagel. En een gezonde nagel is een sterke nagel. De olie kan altijd gebruikt worden ook al heeft u geen last van schimmelnagels. En in combinatie met de solutionspray een gouden combinatie om schimmelnagels aan te pakken.

verzorgende olie
https://www.gorge.nl/famous-names/dadi-oil.html

Een gouden combinatie in de strijd tegen schimmelnagels.

Nieuwsgierig geworden en een afspraak willen maken? klik hier