Prijzen per 1 Januari 2024

  • hieronder vindt u de prijzen per 1 Januari 2024
  • Wil u een basis behandeling met nagellak? Dan moet u slippers meenemen omdat de nagellak niet voldoende gedroogd is om dichte schoenen aan te doen.
  • U dient de extra opties bij de basis behandeling op te tellen. U kunt dus géén extra optie zonder basis behandeling boeken!
Basis behandeling€ 42.50
Extra bij te boeken opties:
Nagellak € 8.00
Gel lak€ 27.50
Scrub of Masker€ 11.00
Nagellak verwijderen
Gel lak verwijderen mits door mij aangebracht
€ 2.50
€ 7.50
Losse behandeling: (duurt max 15 minuten)
1 Likdoorn€ 28.50
1 Kloof€ 28.50
Eelt bij wrat verwijderen€ 12.00
4x basisbehandeling strippenkaart (10%korting)€ 153.00
Heeft u langer dan 45 minuten behandeltijd nodig dan wordt per 15 minuten € 16.50 extra in rekening gebracht.
Dit gebeurd altijd in overleg!

Nagelregulatie

Er zijn nagels die begeleiding nodig hebben. Vaak zijn dit nagels die een trauma hebben opgelopen. Denk aan onder een deur klem hebben gezeten. De nagel zit er nauwelijks nog op. Dit kan weer heel netjes gemaakt worden. De behandeling kan niet zelf geboekt worden. Ik moet namelijk de nagel eerst beoordelen. Kosten van zo’n gelnagel zijn € 40.00 (inclusief deelbehandeling). Mocht u denken hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op of boek een basis behandeling. Wordt zo’n nagel tijdens de basis behandeling gedaan dan zijn alleen de product kosten (€ 12.50) als extra verschuldigd.

Er dient contant betaald te worden, er is geen pinautomaat aanwezig!

Heeft u nog vragen over de prijslijst of de behandelingen neem dan gerust contact met mij op. Dit kan op verschillende manieren zoals whats app. sms. email en natuurlijk telefonisch. Voor ieder persoon is er een behandeling op maat en naar keuze. Dus ook voor U! Verwen uw voeten dus eens en maak een afspraak via deze site. Direct een afspraak inboeken in mijn agenda? klik dan hier.